کد خبر : 1247
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۹:۵۵

امام جمعه خوی:

نگران ایمانمان باشیم اگر بغض اسراییل و آمریکا در دلمان نیست

نگران ایمانمان باشیم اگر بغض اسراییل و آمریکا در دلمان نیست
امام جمعه خوی گفت: اگر کسی بغض آمریکا و اسرائیل را در دل نداشته باشد از ایمانش نگران باشد.

…………………………………………………………………..

امام جمعه خوی:

نگران ایمانمان باشیم اگر بغض اسراییل و آمریکا در دلمان نیست

امام جمعه خوی گفت: اگر کسی بغض آمریکا و اسرائیل را در دل نداشته باشد از ایمانش نگران باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حجت قاسم‌خانی در خطبه‌ نماز عید سعید فطر که در مصلای شهر خوی برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاخص حق و باطل و نیز شاخص شرافت و رذالت، در دنیا مسئله فلسطین است.

وی ادامه داد: کسانی که حتی مسلمان نیستند، برای مظلومیت کودکان فلسطین در خیابان‌های اروپا و آمریکا، فریاد می‌کشند و شعار آزادی فلسطین سر می‌دهند، مردم مظلوم یمن که علی‌رغم گرفتاری‌ها فقری که دارند، این‌گونه پای مظلومین غزه ایستاده‌اند، در حقیقت انسان‌های باشرفی هستند که مشمول عنایت امام زمان(عج) قرار خواهند گرفت.

قاسم خانی تصریح کرد: کسانی که در ظاهر مسلمانند ولی نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی ساکت یا همراهند، عذاب جنایتکاران شاملشان خواهد شد.

امام جمعه خوی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مساجدی که در ماه مبارک در سطح شهرستان خوی به اقامه «نماز صبح» همت کرده بودند تا حد امکان این سنت حسنه را در طول سال ادامه دهند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.